OM MIG

Jeg er en pige på 25 år og har diagnosen aspergers. Derfor ønsker jeg at dele mine erfaringer ud fra, hvordan jeg oplever min hverdag.

Jeg er vokset op i Nordjylland og bor på nuværende tidspunkt i Aalborg. Jeg har en uddannelse som multimediedesigner og er i gang med uddannelsen datatekniker med speciale i programmering. Min passion ligger derfor inde for medie området. Jeg holder af at rejse og opleve forskellige kulturer, og derfra udvide min horisont.

Som sagt har jeg diagnosen aspergers, som jeg først fik stillet, da jeg var 23 år. Derfor har jeg helt fra barns ben haft mange udfordringer og følt at skulle tilpasse mit liv efter andres. Jeg har haft svært ved at finde mig en plads i samfundet, og det vil fortsætte resten af mit liv. Men med de erfaringer og den viden, som jeg skaffer mig undervejs, vil forbedre mig som menneske. Jeg øver mig hver dag med at forbedre mig selv samtidig med at give mig selv plads. Jeg prøver på ikke at lade mine tanker styre, men derimod mærke efter, hvordan jeg egentlig har det.